Ofte stillede spørgsmål

HVORDAN LEVERES BORDET?

Langt de fleste af vores borde leveres igennem et fragtfirma, som afhenter bordet på vores værkstedet, og leveres til kantsten hos jer som kunde. Ønskes der opbæring af bordet, kan dette tilkøbes. købes et oliebehandlet bord, har jeg på forhånd givet bordet 6 lag olie, med 24 timers mellemrum. Herefter skal i give bordet olie efter behov, som hovedregel vil jeg anbefale, at du giver bordet første lag olie efter cirka 14 dage, og derefter minimum 2 gange årligt.

YDES DER GARANTI ?

Vi tilbyder altid tilfredshedsgaranti, så er du ikke tilfreds, kan du indenfor de første 14 dage levere produktet tilbage, og få pengene retur.

En god idé er at læse handelsvilkår inden køb.

Derudover står vi altid klar til at hjælpe hvis der er problemer eller spørgsmål, der bedes i sende en mail til: webshop@ruskjaerhandcrafted.dk

HØJDE PÅ BORDET ?

Som udgangspunkt laves alle spiseborde i samme højde, højden er bestemt ud fra en frihøjde på 71 cm, som sikre at langt de fleste stole kan skubbes ind under bordet, også stole med armlæn. Dette giver en total højde på cirka 74,8 cm.

HVOR ER VÆRKSTEDET, OG ER DET MULIGT AT SE BORDE INDEN JEG BESTILLER ET HOS JER ?

Værkstedet er placeret på adressen: Sølunden 23, 8620 Kjellerup. Ønskes der fremvisning af borde, bedes du kontakte os på mail, og aftale et tidspunkt, så er du sikker på at du ikke kører forgæves.